Black Friday er årets største tilbudsdag

OPDATERET: Vi har haft så travlt i løbet af dagen, at vi desværre ikke har kunne nå at følge med alle forespørgslerne.

Vi har derfor valgt at forlænge kampagnen, så alle kan nå at overveje deres køb med Black Friday rabat.

Kampagnen forsætter til og med søndag d. .25. nov. kl. 23:59:59 herefter slutter kampagnen.

* * * 

De tilbud du finder hos os på denne dag er unikke – der kommer tilbud du ikke finder hos os resten af året.

Vi offentliggør vores tilbud for de ”morgenfriske natteravne” fredag d. 23. nov. kl. 00.01 på vores webshop. Der er god grund til at brygge en ekstra omgang kaffe og blive oppe til midnat!

Kampagnen kun kører frem til fredag aften kl. 23:59:59 hvor vi lukker for kampagnen, så man skal være hurtig for at få et af de gode tilbud.

Kig forbi vores showroom

Du kan altid komme forbi vores showroom på Østerbro I København, hvor vi holder længe åbent til kl. 19:00 fredag d. 23. november. Kom f.eks. og se vores nyhed massiv asketræ i en Black Edition

PRESALE - kom først og spar mere!

Du kan også vælge at tilmelde dig vores presale tilbud. Det kræver blot at du melde dig ind i vores kundeklub herunder. Så modtager du automatisk en invitation på email med en rabatkode der giver ekestra rabat på vores webshop allerede fra torsdag d. 22. nov. 2018.

Hvis ikke du allerede er medlem af vores kundeklub kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig automatisk orienteret om vores fremtidige kampagner, særtilbud og invitationer til før-arrangementer, som kun gælder for klubmedlemmer. 

Tilmeld dig her

 

Tilbud på Black Friday gælder kun fredag d. 23. nov. fra kl. 00:01 til og med fredag d. 23. nov. kl. 23:59. Altså kun et døgn!