Black Friday Voucher

DIN VOUCHERKODE ER:

BOG2018

Atbo giver -15% Black Friday rabat på hele webshoppen, men din voucher giver dig den ekstra fordel, at du som medlem af vores kundeklub får 10% EKSTRA rabat på vores Black Friday kampagne.

Du opnår en samlet rabat på i alt 25%

OPDATERET: Vi har haft så travlt i løbet af dagen, at vi desværre ikke har kunne nå at følge med alle forespørgslerne.

Vi har derfor valgt at forlænge kampagnen, så alle kan nå at overveje deres køb med Black Friday rabat. Kampagnen forsætter til og med søndag d. .25. nov. kl. 23:59:59 herefter slutter kampagnen.

Det gælder for alle varer i shoppen til og med søndag d. 25. november kl. 23:59:59, hvor Black Friday kampagnen slutter!

* * * 

TYVSTART OG FÅ EN FORDEL

Hvis du tyvstarter og handler allerede torsdag får du endvidere den fordel at du kommer først i køen af ordre, der skal leveres efter kampagnen.

OBS!

Vi forventer, at der bliver meget travlt denne dag og der må forventes ekstra leveringstid på ordre afgivet i forbindelse med Black Friday.

Sådan benytter du dig af voucherkoden

Du lægger alle dine varer i kurven på webshoppen, og når du er færdig med at handle, så klikker du dig frem til siden med navn og leverings-oplysninger.

På den side er der øverst et felt med titlen: Klub ATBO kode. Du indløser din rabat ved at indsætte koden her fra siden og trykker på "Indløs Rabatkode"

Når du har indløst voucherkoden, så vil vi automatisk fratrække rabatten på din ordrebekræftelse, som lander direkte i din indbakke dagen efter.

God fornøjelse med Black Friday

Koden er kun aktiv i kampagneperioden og gælder kun for medlemmer af kundeklubben.