MEDLEMSTILBUD

Få 20 % i rabat på Munkegaardstolen

Vi har i en kort afgrænset periode fået lov til at sælge Munkegaardstolen til en helt særlig medlemspris på en vinterkampagne til vores medlemmer af kundeklubben.

Vi kan tilbyde stolen i to udgaver – en spisebordstol og en barstol. Stolen er udført i det fineste sorte læder og med et stel af krom. Læderet giver stolen en konsistent overfladestruktur med en tidløs appel. Stolen fremstår med sin polstring blød, perfekt vand- og smudsafvisende, pletbestandig, holdbar og er meget nem at vedligeholde. Polstring i sort læder gør stolen til en fornøjelse at berøre og med en helt unik og god siddekomfort.

Læs mere om Munkegaardstolen og dens historie herunder eller gå direkte til vores webshop her

Det er også muligt at komme forbi vores showroom og se begge stole i vores udstilling. Du finder vores showroom her

Dette medlemstilbud gælder fra mandag d. 2. januar til og med søndag d. 14. januar 2018. Bestillingerne går i produktion efter udløb af kampagnen og vi forventer at kunne levere stolen i uge 10-11.

Munkegaard

Dristig og smuk
Munkegaardstolen, også kendt som Mosquito-stolen, er et stærkt og dristigt koncept fra den berømte danske designer og arkitekt Arne Jacobsen. Stolen, der blev introduceret på Munkegaardskolen i 1955, er arketypisk Jacobsen-design. Kontroversielt, elegant og med kant.
Stolen er nem at stable, og den fungerer perfekt i både hjemmet og på kontoret. Den bidrager til enhver indretning, tilføjer noget særligt og en charme, der gør opmærksom på sig selv. Og så har den et udtryk af noget individuelt og uafhængigt.

Arne Jacobsen

Som en mand med ekstraordinære visioner var Arne Jacobsen (1902-1971) et af de største navne i dansk design i det 20. århundrede. Hans dristige og markante ideer og skæve æstetik skubbede dansk design ind i nye dimensioner. I dag er Arne Jacobsens arbejder en del af mange museers permanente udstillinger, og det er værdsat af samlere og elsket af mennesker igennem flere generationer.