Opbevaring til alle rum i dit hjem

Har du brug for bogkasser til dine bøger i stuen eller mapper på kontoret? Eller har du brug for at lave en stor reolvæg med plads til både udstilling og at kunne gemme væk? Eller har du blot behov for en enkel lille reol til badeværelset?

Hos Atbo kan du designe din helt egen reol, som passer netop til boligindretningen i dit hjem. Reolens stilrene design har gjort den til en klassiker, der passer ind i et hvilket som helst rum. Der er desuden utallige muligheder at vælge imellem blandt flotte træsorter og forskellige størrelser af skuffer og låger. Reolerne er designet som kvarte, halve og hele reoler, som kan sammensættes efter behov for at få den helt rigtige form og størrelse reol. De leveres i dybde 30 cm og dybde 34,5 cm, og du kan også vælge imellem mange træsorter og tre malede overflader i flotte farver.

Alle Atbo bogkasser fremstilles efter solid, dansk snedkertradition på vores eget møbelsnedkeri i Havdrup nær Roskilde. Her udvælges træet omhyggeligt, og reolerne produceres efter gode gamle danske snedkertraditioner. Træet er savet, slebet, pudset og samlet ved håndkræft, hvilket sikrer et slidstærkt møbel i en høj kvalitet, som vi er meget stolte af. Kom med bag kulissen og se, hvordan vi fremstiller Atbo reoler HER.

Se vores store udvalg af massive reoler her eller kig forbi Atbo’s showroom på Strandboulevarden 96 og find din favorit. Her kan du også få vejledning til valg af materialer og farver.

PS. Vidste du at ATBO’s bogkasser er vendbare, så hylderne kan isættes både vandret og lodret? Det giver flere muligheder og sikrer en funktionel reol til flere forskellige formål gennem livet.