Bogkasser til den kreative indretning

Bogkassen er ideel som opbevaring, da den giver uanede muligheder for at sammensætte lige netop den variation, som passer til dit hjem. 

Anvend en enkel bogkasse som sengebord, eller som et lille entrémøbel, eller sammensæt flere til et funktionelt reolsystem til alle dine bøger. Byg ud med flere bogkasser efterhånden som samlingen af ting og bøger vokser sig større, eller suppler med låger og skuffer, hvis behovet for at gemme ting væk opstår.

ATBO’s bogkasser fås i tre flotte malede udgaver eller i flere massive træsorter.

Design dit eget flotte reolsystem ved at vælge bogkasser i massiv træ tilsat skuffer eller låger med malede overflader. Hermed kan du skabe din egen personlige reol. Bogkasserne kan både monteres som en væghængt reol, så den får et let udtryk og skaber god plads i rummet. Men de kan også monteres på sokkel, ben eller hjul, hvilket kan være en mere fleksibel løsning til et hjem, hvor der indrettes på ny ind i mellem.

Bogkasserne kan også bruges som rumdeler i et stort eller aflangt rum, hvor det giver god mening at dele det op.

Vælg en flot overfladebehandling til dine bogkasser

Hos ATBO tilbyder vi at behandle din reol for dig. Hermed får din reol ekstra slidstyrke og en rigtig flot glød.

Der findes to forskellige overfladebehandlinger, som alle giver et flot og individuelt resultat. Den hvide olie gør træet helt lyst og meget blødt. Den klare olie gør træet en tand mørkere, men fremhæver det rigtig flot.

Du kan også vælge at lade træet stå ubehandlet, så den får sin naturlige farve. Eller man kan tilkøbe et behandlingsprodukt og gøre det selv. Mulighederne er mange.

Ring til ATBO på +45 3315 6601 hvis du har brug for hjælp til hvilken behandling du skal vælge. Eller besøg os i vores showroom på Strandboulevarden 96 på Østerbro, hvor du kan se alle træsorter behandlet på de to forskellige måder. 

Bogkasser i bambus - detaljerig og bæredygtig

Bambus er en meget smuk og stærk træsort med flotte detaljer, der tydeligt ses på træets overflade og skæringer.

Udover at bambus har en lækker glød, er det også et meget bæredygtigt materiale. Det vokser nemlig hurtigere end træer og producerer mere ilt end nogen anden plante på jorden. Bambus optager mest CO2 og reducerer derved drivhuseffekten effektivt.

Til vores bogkasser anvender vi en græsart af bambus fra et kæmpe bambusskovområde i den kinesiske provins Zeijang, og det er ikke en af de sorter, som pandaerne har på menukortet.

Bogkasser med eksklusive detaljer

ATBO’s reoler er ikke bare en bogkasse. Det er et stykke dansk design, og et uovertruffen stykke håndværk, der håndlaves på ATBO’s eget snedkerværksted i Havdrup.

ATBO’s bogkasser har udover en god kvalitet sit eget flotte design. Du kan f.eks. altid kende ATBO’s håndværk på bogkassernes samlinger, de såkaldte fingertapper. Det giver bogkassen en flot finish, som vidner om høj kvalitet, og et grundigt håndværk.

Udover fingertapperne har ATBO’s bogkasser en anden fin detalje, nemlig skyggenoten. Alle ATBO bogkasser får fræset en kant, der giver reolens front dens karakteristiske udseende.

Sidst men ikke mindst kan du kende ATBO på den fløjlsbløde overflade, som bevidner om, at der er lagt meget tid og kærlighed i arbejdet med træet.