Elegante og praktiske væghængte reoler

ATBO-reolen er et funktionelt designmøbel, der kan bruges overalt i hjemmet. Som vægophængt reol bliver bogkasserne ikke blot mere elegante, men giver også mere plads i rummet. En vægreol er hermed ikke kun praktisk opbevaring, men er også en flot dekoration på en tom væg.

En væghængt reol med åbne rum er perfekt til udstilling af bøger, keramik og andre personlige ting. Det er med til at give personlighed og kulør til rummet. Har man behov for at gemme ting væk, kan man supplere sin vægreol med låger eller skuffer, der findes i flere størrelser.

ATBO’s bogkasser produceres i flere forskellige størrelser og to dybder, så der er rig mulighed for at sammensætte lige den reol man har behov for. ATBO’s specialdesignede ophæng gør det nemt at montere og hænge reolen op på væggen, samt tage den ned igen. Vælger man at bruge ATBO’s bogkasser i flere rum i boligen, giver det en god indretningsmæssig sammenhæng og stor fleksibilitet, fordi man altid kan flytte rundt på reolerne.

Væghængte reoler i køkkenet

I et køkken blev behovet for en både smuk og praktisk løsning, løst med to hele og to halve væghængte bambusreoler fra ATBO. Hylderne kan nemt justeres efter familiens behov for at udstille både små og store ting, mens bambustræet tilføjer en flot glød til det hvide køkken.

Vægreolerne fylder ikke meget i dybden og optager derfor ikke unødig plads i køkkenet.

Kontor med flot og praktisk opbevaring

Det er praktisk at bruge væghængte reoler fra ATBO på kontoret, for at skabe masser af plads til mapper, bøger og kontorartikler. De væghængte bogkasser giver samtidig en let og enkel indretning til kontoret, der er rum, hvor man har behov for albuerum samt at kunne fordybe sig i sit arbejde.

Her er der valgt hvidolierede egetræsreoler med låger og skuffer i Polar White. Den øverste reol er tænkt primært som opbevaring, mens den nederste reol også har funktion som en dekorativ skænk.

Vægreol med skuffer

I entreen her er der skabt en spændende og dekorativ indretning med ATBO’s væghængte reoler i egetræ, tilsat skuffer i farven Polar White. Skufferne er sat asymmetrisk, hvilket gir et personlig touch til entreen.

Med bogkasser fra ATBO kan man costumize sin helt egen personlige reol, med et bredt udvalg af farver, træsorter og tilbehør.

Holdbart håndværk

ATBO-reolen er stilren og klassisk i sit udtryk og er udført i et tidløst design. Et design der blev håndlavet på snedkerværkstedet for første gang i 1967. I dag produceres de fingertappede reoler på samme måde, og de klassiske reoler fås i et bredt udvalg af forskellige størrelser, dybder og træsorter.

Alle ATBO bogkasser fremstilles efter solid, dansk snedkertradition på vores eget møbelsnedkeri i Havdrup. Her udvælges træet omhyggeligt, og vores dedikerede snedkere saver, sliber, olierer/lakerer, pudser og monterer alle reolerne ved håndkraft.

Bogkasserne samles også i hånden, og der skal lægges kræfter i, når fingertapperne skal flettes ind i hinanden, så de kan slutte helt tæt og låse reolen. Reolen slibes og der fræses en skyggenot – den kant der giver reolens front dens karakteristiske udseende.  Til sidst finpudses reolen så den får en glat og indbydende overflade. Den lange håndlavede proces sikrer et slidstærkt møbel i en meget høj kvalitet, som vi er meget stolte af.