Reolsystemer til alle behov

Hos ATBO kan du designe dit helt eget reolsystem, som passer til lige netop dit behov i boligindretningen.

Reolerne fås som kvarte, halve og hele reoler, der kan sammensættes alt efter hvilken form og størrelse reol, man har brug for.

Man kan opbygge sit reolsystem i længden, og bruge det som en skænk med plads til planter og belysning på reolens overflade. Eller man kan sammensætte mange reoler og lave én stor reolvæg til f.eks. stuen.

ATBO’s bogkasser er vendbare, så hylderne kan isættes både vandret og lodret. Det giver mulighed for at lave et fleksibelt og funktionelt reolsystem til flere forskellige formål gennem livet.

Her i stuen er der valgt en sammensætning af tre hele reoler i valnød, med ekstra hylder for at gøre plads til både store og små bøger.

Reolsystem med fleksible løsninger

ATBO reolen har et stilrent design, som passer ind i et hvilket som helst rum. Der er desuden utallige muligheder at vælge imellem blandt flotte træsorter og forskellige størrelser af skuffer og låger.

Her er en reol tilpasset entreens behov om at gemme småting som nøgler, cykellygter mm væk. Og der er lavet åbne rum til det hurtige overblik og til at skabe stemning med keramik og andet nips.

Reolen her er valgt i lys bambus med store skuffer i Graphic Grey – en spændende sammensætning, der giver et flot look til entreen.

ATBO's reolsystem skaber orden på kontoret

Man har altid brug for masser af plads til mapper, bøger og kontorartikler på sit kontor.

Her er ATBO’s bogkasser geniale, da man kan costumize sit helt eget reolsystem, alt efter hvor meget opbevaringsplads man har brug for, og hvor meget man ønsker skal gemmes væk bag låger og skuffer.

På kontoret her er valgt malede bogkasser i farven Graphite Grey, sammensat med skuffer i egetræ i tre forskellige størrelser. Det skaber en flot kontrast samt masser af personlighed.