Sammensæt din eget HIFI-møbel

 

Du kan med en Atbo sammensætte og bygger dit personlige hi-fi-møbel, så det passer lige netop hjem til din stue og dit udstyr – et hi-fi møbel til dit personlige behov, og som man ikke finder alle andre steder.

Atbo er til dig, der både vil have funktionalitet, design og finish i luksusklassen. Disse eksklusive håndbyggede og danskproduceret møbler skjuler kablerne og eventuelt dit udstyr, så dit hjem viser sig fra den allerbedste side.

Atbo er særdeles eksklusiv i sin udførelse, og bygger på et fleksibelt modulbaseret reolsystem, der også kan anvendes til den resterende indretning, når det gælder andre opbevaringsmøbler. På den måde skaber du en rødtråd og æstetik i din boligindretning, og som er en fryd for øjet. Du får det tekniske udstyr du drømmer om – og din bedre halvdel bliver fri for at se på det.

 

Se hvordan en Atbo bliver til

På vores møbelsnedkeri i Havdrup bliver træplader forvandlet til moderne møbelklassikere.

Vores møbler er klassisk håndværk, og det tager tid og kræver både erfaring og en personlig holdning til kvaliteten af hver eneste reol. Træ er et levende materiale, der konstant arbejder, og forskellige træsorter – endda forskellige leverancer af samme træsort – kan variere meget og tage forskelligt imod behandlingen i løbet af processen. Derfor skal vores snedkere konstant vurdere kvaliteten, både af den rå træplade og den færdige reol. På værkstedet har vi en god blanding af kompetencer, og mange af vores medarbejdere har været her i 10 og 20 år. Vi ville simpelthen ikke kunne fremstille lige så fine reoler andre steder.

Se og høre historien om hvordan en Atbo bliver på vores lille film fra snedkeriet her. 

 SE MED HER

 

 

Fingertappet æstetik

Hver enkelt reol samles ved håndkraft, og der skal lægges kræfter i, når fingertapperne skal flettes ind i hinanden, for de er lavet til at slutte helt tæt og derved låse reolen. For en sikkerheds skyld limes alle delene også, hvorefter reolen sættes i pres og får lov at hærde i et døgns tid. Reolen grovslibes på alle kanter, og der fræses en skyggenot – den kant der giver reolens front dens karakteristiske udseende. Endelig håndslibes evt. skarpe kanter, så reolen er behagelig at røre ved.

Vi samler alt ved håndkraft

Reolerne samles i en anden del af værkstedet, men først gennemses og sorteres pladerne igen, denne gang for at udvælge plader i sæt af fire. Vores reoler består i basalt set af fire plader (plus et bagstykke), og de skal matche hinanden så godt som muligt i farvetoner og åretegninger. Det kræver erfaring og et godt blik, for især de mørke træsorter som mahogni kan have et meget forskelligartet udtryk. Læs mere HER

Skab dit eget udtryk

Du kan vælge imellem forskelige massive træsorter, bambus, krydsfiner eller vores populære malede reoler når du sammensætter dit møbel.

Du finder masser af tilbehør i form af låger, skuffer mv. Du har for eksempel mulighed for at gemme hele anlægget inklusive højttaler bag de elegante stoflåger, som tillader passage af både lyd og fjernbetjenings signaler. Læs mere om stof-lågerne her

Som tilkøb vælger du kabeldæksel, hylder, skuffer, låger, ophæng, fødder m.m., så du får præcis det møbel, der passer til dit behov.

Dit nye hi-fi møbel fra Atbo leveres selvfølgelig samlet og færdigt når det kommer hjem til dig.

Det er også muligt at bestille opsætning og montering af elementerne hjemme hos dig, samtidig med du bestiller dit nye eksklusive hi-fi møbel i svores webshop. Så slipper du helt for besværet med selv at sætte dit nye hi-fi møbel op. Du finder vores montage-priser her.

 

 

Modulopbygning

Modulopbygningen giver dig et hav af muligheder for at sammensætte lige netop den løsning, der præcist matcher dig og dine behov. Hvis du for eksempel har brug for et møbel i fire modulers bredde, kan du frit vælge mellem reoler med et eller to rum i bredden, så du altid får den ideelle placering af skillevægge og tophuller til dine kabler op ad reolerne.

Reolerne fås i flere kvaliteter og modeller. Vær opmærksom på, at du vælger en reol med tilstrækkelig indvendig dybde til dit udstyr, inklusive kabler og stik Vi anbefaler altid at du vælger dybde 34,5 til denne type opstilling. Det giver bedre plads til at skjule kabler og mindre pænt teknisk udstyr.