Byd velkommen med stil

ATBO reolen er genial som praktisk og flot entrémøbel.

Entréen er det første rum, man møder i ens hjem, og man bør derfor tænke både på praktisk opbevaring, samt at gøre rummet hyggeligt og indbydende.

ATBO er en reol til alle formål, og med et tidløst og klassisk design er den perfekt som entremøbel. Den væghængte reol optager ikke meget plads i rummet, og der er mange muligheder for at tilføje skuffer og låger samt opdele i mindre rum. Hermed kan man gemme de praktiske ting væk, og samtidig have et flot møbel der tilføjer stil og personlighed til indretningen.

Tip. Indret med en reol i træ for at give varme til rummet med hvide vægge.

Se vores udvalg af bogkasser og reoler her

PS. Vidste du at ATBO’s reoler fremstilles på eget møbelsnedkeri i Havdrup, hvor vi omhyggeligt udvælger træet og producerer reolerne i hånden efter gode gamle danske snedkertraditioner i høj kvalitet. De fingertappede reoler produceres i massivt træ, bambus og krydsfinér med forskellige overfladebehandlinger. Derudover fremstiller vi malede reoler med flad front og skjulte samlinger. Alle reoler kan monteres med et bredt udvalg af låger, skuffer, hjul, sokler, vægophæng eller ben – alt efter behov.