Atbo bogreol

Kan du mærke det? Duften af nye bøger. Ulæste eventyr. Helte og skurke man endnu ikke har lært at kende, timer af magisk eventyr, der blot venter på at blive læst

Du kan med en Atbo sammensætte og bygge dit eget bibliotek til dine udvalgte bøger, så det passer lige netop hjem til din stue, værelse eller kontor - en bogreol eller et bibliotek som er skabt til dit personlige behov, en reol man ikke finder andre steder.
Atbo er til dig, der både vil have funktionalitet, design og finish i luksusklassen. Atbo er eksklusivt, håndbygget og danskproducerede bogreoler, der viser dine bøger frem fra der allerbedste side. Atbo er særdeles eksklusiv i sin udførsel, og bygger på et fleksibelt modulbaseret reolsystem, der også kan anvendes til indretning af andre rum i dit hjem. På den måde skaber du en rød tråd og særlig æstetik i din boligindretning. En fryd for øjet, for dig og dine gæster.

Køb Atbo elementer her

 

Dansk snedkerhåndværk par excellence

Alle Atbo reoler fremstilles efter solid, dansk snedkertradition på vores eget møbelsnedkeri i Havdrup nær Roskilde. Her udvælges træet omhyggeligt, og reolerne produceres efter gode gamle danske snedkertraditioner. Træet er savet, slebet, pudset og samlet ved håndkræft, hvilket sikrer et slidstærkt møbel i en høj kvalitet, som vi er meget stolte af.

Utallige muligheder

Der er utallige muligheder at vælge imellem blandt flotte træsorter og forskellige størrelser. Reolerne er designet som kvarte, halve og hele reoler, som kan sammensættes efter behov for at få den helt rigtige form og størrelse. De leveres i dybde 30 cm og dybde 34,5 cm, og du kan også vælge imellem mange træsorter og tre malede overflader i flotte farver.

 

Skab dit helt udtryk

Drømmer du om en unik bogreol? 

Hos Atbo kan du designe din helt egen reol, som passer netop til boligindretningen i dit hjem. Reolens stilrene design har gjort den til en klassiker, der passer ind i et hvilket som helst rum. Der er desuden utallige muligheder at vælge imellem blandt flotte træsorter og forskellige størrelser af skuffer og låger. Reolerne er designet som kvarte, halve og hele reoler, som kan sammensættes efter behov for at få den helt rigtige form og størrelse reol.