Stue og kontor i ét

Har du ikke et ekstra rum til at indrette et kontor i, så fortvivl ikke. Man kan sagtens have en hyggelig og indbydende stue, selvom der også skal være plads til et skrivebord.

En arbejdsplads kræver egentlig bare et skrivebord med stol og en computer. Men er der behov for at indrette den i stuen, er det vigtigt at gøre pladsen personlig og hyggelig, i en stil som matcher resten af indretningen.

I stuen her er der indrettet med et gammelt egetræsbord, og til opbevaring af mapper, bøger og magasiner er der valgt en enkelt væghængt bogreol fra ATBO. Det lyse egetræ matcher skrivebordet, og er med til at skabe en rar atmosfære i den store lyse stue med hvidmalede vægge.

Tip. Sæt dit arbejdsbord ud i rummet, det udnytter stuen bedre og så er det rart at kigge ud i rummet frem for ind i en væg.

Vælger du ATBO, får du holdbart design for livet. Og så er det bare op til dig at finde den reol, der passer lige netop til dig. Klik ind på ATBO.dk eller kig forbi ATBO’s showroom på Strandboulevarden 96, vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige reol. I vores showroom kan du se alle reoltyperne, mærke på træet og se det store udvalg.

ATBO reolen fås i 3 størrelser: Hel reol (70 x 70 cm), halv reol (35,6 x 70 cm) og kvart reol (35,6 x 35,6 cm) - alle i to forskellige dybder på hhv. 30 og 34,5 cm. Reolen bliver i dag fremstillet i massiv træ, krydfinér og bambus samt i en malet version.

PS. Vidste du, at alle ATBO bogkasser fremstilles efter solid, dansk snedkertradition på vores eget møbelsnedkeri i Havdrup. Her udvælges træet omhyggeligt, og vores dedikerede snedkere saver, sliber, olierer, pudser og monterer alle reolerne ved håndkraft. Kom med bag kulissen her.