Gør opbevaring både funktionel og indbydende med bogkasser fra ATBO

ATBO’s reoler er klassiske og enkle i designet, og de kan derfor styles lige efter behov. Her er en ATBO bogkasse i olieret egetræ indrettet feminint og simpelt som et både praktisk og personligt islæt til et soveværelse.

Træet giver en hyggelig og varm stemning, og der plads til opbevaring af magasiner, og småting, samt til udstilling af yndlingsskoene og lidt grønt til øjet. Bogkassen er snedkereret med smukke detaljer, og er behandlet med hvidolie, der giver en flot og lys finish.

ATBO reolen bliver fremstillet i 3 størrelser: Hel reol (70 x 70 cm), halv reol (35,6 x 70 cm) og kvart reol (35,6 x 35,6 cm) i to forskellige dybder på hhv. 30 og 34,5 cm. Alle reolerne er vendbare og har flytbare hylder.

Find din favorit på www.atbo.dk eller kig forbi ATBO’s showroom på Strandboulevarden 96, hvor du også kan få vejledning til valg af materialer og farver.

PS. Vidste du, at ATBO’s fingertappede reoler produceres både i massivt træ, bambus og krydsfinér? Vi fremstiller vores massive reoler i 5 forskellige træsorter - nemlig bøg, eg, ask, mahogni og valnød.