Træ er ikke bare træ

ATBO’s fingertappede reoler produceres både i massivt træ, bambus og krydsfinér. Vi fremstiller vores massive reoler i mange træsorter - nemlig bøg, eg, ask, mahogni og valnød. Og derudover krydsfinér birk og lys bambus.

Hos ATBO vælger vi kun træ fra træleverandører, der kan garantere en høj kvalitet, samt at det er fældet fra FSC-certificeret skovbrug. Når træet ankommer til vores snedkeri i Havdrup starter en lang og vigtig proces for at få en færdig reol i den høje kvalitet, som ATBO står for. Træ er et levende materiale, der konstant arbejder, og træsorterne kan variere meget og tage forskelligt imod behandlingen i løbet af processen. Derfor skal vores snedkere konstant vurdere kvaliteten, både af den rå træplade og den færdige reol.

Vi har nøje savet, slebet, pudset og samlet træet – alt sammen med hænderne. Vi har gjort os umage og taget os god tid, for træet er et unikt materiale, der fortjener fuld opmærksomhed. Vi er omhyggelige med at lave de fingertappede hjørnesamlinger, der er blevet en del af ATBOs varemærke, og som bevidner om et håndlavet produkt i rigtig god kvalitet. Processen sluttes af med en fræset skyggenot, der giver reolen det sidste flotte og personlige touch. Vores møbler er klassisk håndværk, og det tager tid og kræver både erfaring og en personlig holdning til kvaliteten af hver eneste reol. 

Se mere til ATBOs forskellige træsorter her

Vores møbelværksted har ligget i Havdrup nær Roskilde siden begyndelsen af 1967. Og i modsætning til mange andre danske møbelproducenter har vi ingen planer om at flytte produktionen væk fra Danmark. Vi værdsætter nemlig at have samlet det helt rigtige team af snedkere, der tilsammen kan producere vores møbler i den høje kvalitet, vi ønsker.

Kom med bag kulissen og se, hvordan ATBO's dedikerede snedkere fremstiller reoler efter gode, danske snedkertraditioner her

PS. Udover et stort udvalg af træsorter kan vi også tilbyde forskellige størrelser. Alle vores bogkasser leveres i en dybde på både 30 cm og 34,5 cm, de fås i hele, halve og kvarte reoler og så er de alle vendbare og har flytbare hylder