Meget mere end bare en bogkasse

Meget mere end bare en bogkasse. ATBO reolen er funktionel opbevaring i form af en fleksibel reol, der produceres i forskellige dybder og størrelser. Hylderne kan flyttes efter behov, og der kan tilføjes låger samt skuffer i flere størrelser. ATBO giver dig hermed uanede muligheder for at sammensætte den helt rigtige reol eller bogkasse til dit behov.

ATBO reolen kan bruges som bogreol, til mapper på kontoret eller som almen opbevaring til mindre ting. Sammensæt en hel reolvæg af flere kasser, og udvid med flere efterhånden som samlingen af bøger vokser.

Reolen fås i 3 størrelser: Hel reol (70 x 70 cm.), halv reol (35,6 x 70 cm) og kvart reol (35,6 x 35,6 cm) - alle i to dybder på hhv. 30 og 34,5 cm. Reolen er vendbar og hylderne kan isættes vandret og lodret.

Lad dig inspirere HER.

Leg med farver og træsorter og vælg imellem massivt træ, bambus eller krydsfiner. Miks træet med malede overflader, hvilket giver en flot kontrast og et personligt indslag til indretningen.

Kom med bag kulissen og se, hvordan ATBO reolen bliver fremstillet.

Du er altid velkommen til at besøge vores forhandlere eller lægge vejen forbi ATBO's showroom på Strandboulevarden 96 på Østerbro.