Reolsystemer og reolkasser inspiration

Opbyg dit eget reolsystem.

ATBO producerer håndlavede kassereoler til opbygning af reolsystem. Vores koncept giver stor frihed, så du selv kan lave det reolsystem der passer til dit hjem og dine behov.

Vores sortiment inkluderer kassereoler i massive træsorter, samt krydsfinér reoler, bambus reoler eller malede reoler.

Vores reolsystem koncept inkluderer to dybder, samt tre forskellige størrelser, der alle kan kombineres som du ønsker det. Se reolsystemets modeloversigt her. Søger du hjælp til opsætning af vores reolsystemer kan du finde hjælp i vores monteringsvejledning her.

Alle reolkasser bliver fremstillet i vores eget snedkeri i Havdrup – Håndlavet og efter stolte, gamle, danske snedkertraditioner. Dette giver de mest holdbare og flotteste reolkasser, der når de bliver sat sammen, ender som reolsystemer uden grimme mellemrum, malplacerede skruer og andre faktorer som ødelægger den fantastiske oplevelse.

 

reolsystem i køkkenet - inspirationsbillede

 

Hvorfor vælge ATBO’s reolkasser og reolsystemer?

Den store fordel ved vores reolsystemer er at du helt selv bestemmer de enkelte reolkassers materiale og farve. På den måde styrer du udtryk og stil for dit reolsystem. Det mener vi giver dig en frihed til at designe din helt egen løsning, hvor du kan blande reolkassers farve og materiale lige som du vil.

Er du i tvivl om hvordan du vil opsætte dit reolsystem? Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så kan vi hjælpe med inspiration og/eller vejledning.

Vi har altid mange gode idéer og en stor viden, når det kommer til at skabe rum med masser af opbevaringsplads og god stil – på én og samme tid!

reolsystem i mødelokale - inspirationsbillede

Hvordan opbygger man et flot reolsystem?

Ønsker man et flot reolsystem, der passer helt perfekt ind i sit hjem, er det vigtigt at man har dimensioner, farve og ikke mindst udtryk i orden. Når det kommer til reolsystemer, afhænger alt nemlig af, hvordan rummet er opbygget i forhold til størrelse/dimensioner, møbler, døre, lys, farver og meget andet.

At have et overblik over alt dette kan være en udfordring. Derfor kan det være en rigtig god ide at kigge på hver enkelt faktor og sørge for, at tingene passer sammen.

Har man øje for det er det fedt – har man ikke, står vi heldigvis altid klar til at hjælpe med dine kassereoler og hele reolsystemer.

 

Se flere inspirationsbilleder herunder

Reolsystem i lys træ

Reolsystem i mørk træ - inspirationsbillede

reolsystem Inspirationsbillede