Vægreol inspiration

ATBO's vægreoler

Med en vægreol fra ATBO er du sikker på at kvalitet, funktionalitet og design kan gå op i en højere enhed. Vores sortiment rummer 12 forskellige farve-/materialevalg og masser af ekstra design- og 

opdelingsmuligheder så du kan få opfyldt dine personlige opbevaringsbehov.

Med vores tilbehør kan du designe din vægreol så den matcher dine opbevaringsbehov helt præcist. Vores tilbehør inkluderer blandt andet skuffer, låger og ekstra hylder.

En vægreol fra ATBO er et stykke håndlavet snedkermøbel der rummer fantastiske funktionelle muligheder uden at gå på kompromis med udseende og flot design. Se vores modeloversigt eller kontakt os for en uforpligtende snak om alle vores muligheder og dine behov.

fyldt vægreol fra ATBO - se webshop for vægreol muligheder

Vægreol med sokkel eller ben

Skal din vægreol stå på gulvet (ben, sokkel eller hjul) eller op og hænge på væggen, så kan vores møbelklassiker begge dele. Det er helt op til dig om du selv vil stå for montering af din vægreol eller om vi skal hjælpe dig med det, vi kender en tømrer der er skarp til vores produkter.

 

Dine valg betyder alt

Fordelen ved at købe en ATBO-reol, fremfor så mange andre, er at du direkte fra fabrikken har en masse valgmuligheder i forhold til, hvordan din vægreol skal se ud.

Dermed kan du samle din vægreol lige akkurat som du vil, når du vil.

Vægreol inspiration - eksempel på køkken vægreol

... Men det vi leverer er også i orden.

Designet på dine vægreoler er helt i top, hvilket skyldes at vi giver os god tid til at udvikle og perfektionere vores produkter, før de bliver sendt ud til vores forhandlere. Altså har du en masse
muligheder at vælge imellem, men disse muligheder er så toptrimmede og gennemtænkte som overhovedet muligt.

Kombineres dette med faktummet at dine vægreoler er produceret af danske hænder, efter danske snedkerprincipper, men i en proces der ligesom designet er toptrimmet.

Ja, så får du en ATBO vægreol i høj kvalitet. Trods den lave produktionstid, får du altså et håndlavet produkt der holder i mange år frem og samtidigt har et helt vildt lækkert design.

Vægreol inspiration - opgang reol af lys træ 

 

Mangler du en vægreol?

Står du og mangler en vægreol, kan du købe den her på vores shop eller du kan tage kontakt til en af vores forhandlere eller os på 3315 6601 eller pr. mail kundeservice@atbo.dk.