Handelsbetingelser

Kontaktinformation

ATBO Furniture A/S
Industrivænget 8
DK-4622 Havdrup
CVR nr: 40231080

 

Sikker betaling via PBS
ATBO Furniture modtager Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, Maestro og JCB. Betaling med Dankort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets kontrolcifre, giver en høj sikkerhed. Betalingen sker via en sikker forbindelse (https). Sikkerheden er markeret med en lille hængelås nederst i browseren. ATBO Furniture har på intet tidspunkt adgang til dine kortdata – vi benytter SSL kryptering (Secure Socket Layer) i betalingsdelen mellem dig og ATBO Furniture. SSL løsningen omfatter bl.a. kryptering af overførsler og anvendelse af krypteringscertifikat. Dette opfylder alle de krav, som NETS stiller til sikkerhed.

De data som bliver afsendt i forbindelse med et køb med betalingskort i vores webshop, transmitteres krypterede – og det er kun NETS, der kan læse dem. Hverken ATBO Furniture eller andre udenforstående har adgang til dine bankdata. Det betyder, at de data, som du indtaster i forbindelse med købets afslutning, bliver krypteret, inden de sendes til en NETS server. Her bliver det undersøgt om betalingskortet er spærret eller om der er andet, der gør det ugyldigt. Hvis betalingskortet godkendes, bliver din handel bekræftet. Først på dette tidspunkt får ATBO Furniture oplysning om, hvem du er, og hvilke varer der skal leveres.

Gennemførelse af køb i webshoppen
Du køber varer i vores webshop ved at vælge den vare du ønsker – og klikker på ”Læg i kurv”-knappen. Herefter bliver du guidet gennem resten af købsprocessen.

Når købet er gennemført, får du en kvittering frem på skærmen – som vi anbefaler, at du printer (bemærk at vi ikke opbevarer din webshop kvittering, hvorfor du ikke på et senere tidspunkt kan logge på og se en kopi). Du modtager 1 – 2 hverdage en ordrebekræftelse via e-mail – på denne vil leveringstiden også fremgå. Husk at gennemse din ordrebekræftelse.

Betaling for din vare(r) bliver først trukket fra din konto, når varen er klar til forsendelse fra ATBO Furniture.

Priser hos ATBO Furniture
Alle priser, der er angivet ved de enkelte varer, er i danske kroner (DKK) inkl. moms, told og eventuelle afgifter. Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger.

Forsendelsesomkostninger
Levering af reoler sker via fragtbil. Bemærk at du skal være til stede på adressen i det aftalte leveringsinterval for at modtage dine reoler. Ved køb over 1.200kr. koster det 695kr. at få leveret til gadeplan. Ønsker du opbæring er prisen 995kr. Køb under 1.200kr. bliver sendt med Post Danmark og prisen er 150kr.

Bemærk at vi naturligvis også sender til udlandet – dog skal du være opmærksom på ekstra forsendelsesomkostninger. 

Forbehold
ATBO Furniture tager forbehold for prisfejl, opdateringsfejl og udsolgte varer.

 

Fortrydelsesret
Hvis du fortryder dit køb, inden du har modtaget varen, beder vi dig hurtigst muligt kontakte ATBO Kundeservice på tel. 4031 2143 eller mail kundeservice@atbo.dk Husk at oplyse dit ordrenummer, som fremgår på din ordrebekræftelse.

Du har 14 dages returret på vores standard reoler (ubehandlede reoler) fra den dag, du har modtaget varen. Det forudsætter dog, at reolen bliver tilbageleveret med original emballage og ikke har tegn på slid. I tilfælde af slidtage laver vi en konkret vurdering af, hvor meget varen er slidt, og hvad den i givet fald kan videresælges for – en eventuel værdiforringelse får du ikke retur.

Bemærk at der ikke er returret på vores reoler som har fået en overfladebehandling. Det er ikke muligt at fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen.

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, har du krav på at få de penge tilbage, som du har betalt for varen inkl. fragt. Du skal dog selv dække udgiften til returnering af varen – og du må derfor ikke sende varen retur pr. efterkrav.

Hvis 14 dages fristen udløber på en lørdag, søndag, Grundlovsdag eller en helligdag, kan du vente til den følgende hverdag med at sende varen retur til ATBO Furniture og stadig overholde tidsfristen. Vi anbefaler, at du ved returnering får en postkvittering eller lign. for at sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt.

Når vi modtager returvaren, undersøger vi varen, hvorefter vi overfører beløbet til din konto inden for 14 dage. Husk at oplyse både bankregistrerings- og kontonummer til den konto, hvor beløbet skal indsættes.

Hvis varen bliver beskadiget under transporten, og det ikke er din skyld, bevarer du din fortrydelsesret.

Levering
Leveringstiden er 2 – 8 uger alt afhængig af, hvilken vare du har bestilt.

Dine varer bliver leveret til den adresse, som du har indtastet ved bestilling. Alle varer bliver omhyggeligt emballeret, inden vi sender dem til dig.

Bemærk at alle vores priser er ekskl. leveringsomkostninger.

Såfremt du ikke har modtaget din vare inden for den angivne leveringstid, beder vi dig hurtigst muligt kontakte os.

Fejl og mangler
Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinges naturligvis af, at reklamationen er berettiget.

Hvis varen mod forventning har fejl og mangler, når du modtager den – har du dermed 2 års reklamationsfrist i henhold til Købeloven. Formodningsperioden er på 6 måneder.

Hvis du vil reklamere, skal du sende varen, en kopi af den originale kvittering og en beskrivelse af fejl og mangler til ATBO Furniture (ATBO Furniture, Industrivænget 8, 4622 Havdrup) inden reklamationsfristens udløb.

Ved returnering af en vare, skal du selv betale for returforsendelsen – og du må derfor ikke sende varen retur pr. efterkrav.

Rykkergebyr
Skulle du glemme at betale en faktura som ATBO Furniture har sendt til dig inden den afgivne betalingsdato - sender vi dig en rykker 7 dage efter forfaldsdato. Bemærk at der på rykkeren bliver påskrevet et rykkergebyr på 50kr. for påmindelse om betaling.

Persondatapolitik
Vi har behov for at få oplyst dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, når du køber en reol hos ATBO. Disse oplysninger registreres kun internt hos ATBO. Vi opbevarer dem i fem regnskabsår iht. regnskabsloven – derefter bliver de slettet.

Vi benytter udelukkende dine oplysninger til ordrebehandling – og dine oplysninger bliver ikke solgt til tredjepart. Vi bruger naturligvis heller ikke dine oplysninger til at sende dig nyhedsbreve medmindre, at du passivt har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Du kan i øvrigt til enhver tid blive slettet fra vores nyhedsbrev. Som registreret hos ATBO har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger vi har dig.

For yderligere information henvises til Forbrugeraftaleloven.