En Atbo er meget mere end en reol.

Den er et naturligt element i indretningen, som kan forløse de øvrige valg, du har taget, og skabe en følelse af harmoni. I et udtryk, som kun kan være dit. Derfor er en Atbo skabt med respekt for dig, naturmaterialerne og det gode design. 

Vi håndplukker naturens bedste materialer til vores holdbare løsninger og formgiver med naturlig forkærlighed for tidløst klassisk design. For det er i mødet mellem naturen og dig, at magien opstår.

Når naturens materialer møder dine naturlige omgivelser, føler du dig hjemme. Og når naturligt godt design møder din vilde fantasi, blomstrer kreativiteten.

Atbo Reolen er en dansk møbelklassiker. Den kan løbes i massive træsorter eller den velkendte malede bogkasse/reol. Atbo er fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit udtryk.

De fingertappede reoler produceres i forskellige sorter og med et bredt udvalg af overfladebehandlinger. Alle reolerne kan monteres med låger, skuffer, hjul sokkel eller ben - alt efter dit behov. Reolerne fremstilles på vores eget danske snedkeri og efter gode gamle danske snedkertraditioner. 


Vi er Atbo, og vi er sat i verden for at skabe holdbare og ærlige møder mellem naturen og dig.