NÅR DU VÆLGER EN ATBO, VÆLGER DU FIRE STÆRKE VÆRDIER

NATURLIGHED
En Atbo er skabt af LEVENDE NATURMATERIALER.
Vi vælger træ med OMTANKE FOR BÆREDYGTIGHED og går højt op i at værne om de stærke og smukke materialer, som naturen har skabt. Det betyder, at vi ikke vælger træ fra områder, som vi ikke kender godt, eller arbejder sammen med leverandører, som vi ikke kan stå inde for.
Det er helt naturligt for os.

DANSK DESIGN
Atbo er en hyldest til klassisk dansk design på samme måde som vores håndværk. Derfor har alle vores produkter ET TIDSLØST UDTRYK, som ikke kun holder en enkelt sæson, men mange sæsoner frem. Tidløst design gør det nemmere at indrette et hjem, hvor alle møbler harmonerer med hinanden og skaber ET UNIKT PERSONLIGT UDTRYK, der viser din sans for kvalitet.

ÆRLIGHED
Atbo bygger på ærlighed. Det ser man på alt fra produkternes nøgne fremtoning med blotlagte fingertapninger og RÅ NATURMATERIALER til MÅDEN, VI BEHANDLER HINANDEN internt, og handler med samarbejdspartnere eksternt. Vi har ikke brug for at råbe højt om, hvad vi kan, men foretrækker at lade vores produkter og deres ÆRLIGE DESIGNS tale for sig selv.

HOLDBARHED
En Atbo er BYGGET I HÅNDEN AF ERFARNE SNEDKERE på vores værksted på Sjælland. Her arbejder vi med HÅNDPLUKKEDE NATURMATERIALER AF HØJESTE KVALITET, og tager os god tid til at forme hvert enkelt møbel, så det lever op til vores høje standarder for holdbarhed. Vi vil ikke bidrage til brug-og-smid-væk kulturen, men hver dag knokle for at skabe bæredygtige og funktionelle møbler, der holder år efter år.