ATBO er mere end en bogreol. ATBO er historie, opbevaringsløsninger og Dansk kabinet fremstilling på sit fineste. Siden ATBO blev grundlagt i 1967 har vores ambition været at skabe møbler i højeste kvalitet, designet og fremstillet i Danmark.

ATBO begyndte med den nu berømte møbelselskabers reol i eksklusive træ. Bogreolen repræsenterer vores DNA. Det er en klassiker, der har været brugt til at opbevare bøger og genstande i generationer. Fremadrettet bevarer vi det enkle modernistiske udtryk, som bogreolen blev født med og inviterer den ind i fremtiden med nyt tilbehør. Med nogle få tilpasninger kan du nu opnå en række udtryk og en højere grad af mobilitet, hvilket gør det nemt at integrere reol i din fleksible boligindretning.

ATBO fortsætter sin rejse, da vi arbejder ambitiøst og flittigt med vores møbelsnedkere og designere for at supplere vores brand med yderligere møbelsamlinger. Traditionelt håndværk, udsøgte materialer og en holdbar æstetik forbliver kerneværdierne, da vi fortsætter med at skabe møbler med potentiale til at blive overdraget i generationer.

ATBO